Bramborový salát s ředkvičkami
Bramborový salát s ředkvičkami

Tento bramborový salát s ředkvičkami je vynikající jen tak, ale i jako příloha třeba ke karbanátkům či jinému masu.


Potřebný čas: 30 minut
Počet porcí: 4


Ingredience receptu

  • 0,5 kg nových brambor
  • 1 svazek ředkviček
  • 1 lžíce dijonské hořčice
  • 2 lžíce kečupu
  • 3 lžíce majonézy
  • sůl
  • čerstvě mletý pepř
  • hrst nasekané petrželky

Jak na to

Brambory poctivě očistíme kartáčem a dáme vařit do osolené vody. Jakmile jsou brambory uvařené, vyndáme je z vody a necháme chvíli okapat. Ještě teplé brambory rozkrojíme na půl a pak ještě na plátky. Ředkvičky očistíme, nakrájíme je na půlměsíčky, přidáme nasekanou petrželku. Vše pokapeme zálivkou z hořčice, kečupu a majonézy a lehce, ale důkladně promícháme. Necháme chvíli odpočívat a propojit všechny chutě.

Bramborový salát s ředkvičkami
Odkazy
Štítky:            

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *