Domácí hamburger a domácí bulky

Pustili jste se do vynikájícího domácího hamburgeru? Máte nakoupené skvělé hovězí maso a všechny potřebné ingredience a jediné, co vám už chybí je pořádná bulka, kterou ten skvělý mix chutí sevřete! Ano, ruka vám může snadno sklouznout ke kupovaným, proč ne a ne že by se nedaly použít, ale co si takhle udělat delikátní domácí bulky na hamburger, které těm kupovaným dají pěkně na zadek?

Recept je velice snadný a naleznete ho celý i s postupem například na Pomodu zde, nebo na našich stránkách. Zabere nám to maximálně 120 minut se vším všudy a uděláme dle velikosti až 4 domácí bulky.

Budeme potřebovat

  • cca 220 ml mléka
  • 35 g droždí
  • 1 lžíce cukru
  • 550 g polohrubé mouky
  • 90 g másla
  • 2 vejce
  • 1 lžička soli
  • 1 vejce na potření
  • sezamová semínka na posypání

Zobrazit celý recept na Pomodu.

Domácí hamburger a domácí bulky
Domácí hamburger a domácí bulky

 

Domácí hamburger jedině s domácími bulkami

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *