Pustili jste se do vynikájícího domácího hamburgeru? Máte nakoupené skvělé hovězí maso a všechny potřebné ingredience a jediné, co vám už chybí je pořádná bulka, kterou ten skvělý mix chutí sevřete! Ano, ruka vám může snadno sklouznout ke kupovaným, proč ne a ne že by se nedaly použít, ale co si takhle udělat delikátní domácí bulky na hamburger, které těm kupovaným dají pěkně na zadek?
Recept je velice snadný a naleznete ho celý i s postupem například na Pomodu zde, nebo na našich stránkách. Zabere nám to maximálně 120 minut se vším všudy a uděláme dle velikosti až 4 domácí bulky.
Budeme potřebovat
- cca 220 ml mléka
- 35 g droždí
- 1 lžíce cukru
- 550 g polohrubé mouky
- 90 g másla
- 2 vejce
- 1 lžička soli
- 1 vejce na potření
- sezamová semínka na posypání
Zobrazit celý recept na Pomodu.
Domácí hamburger jedině s domácími bulkami
Odkazy