Připravte si tyto chutné celerové placičky. Dají se jíst samotné, nebo vhodně použít také jako příloha například k vepřovému masu. Určitě je zkuste. Potřebný čas: 30 minut Počet porcí: 4 Ingredience na celerové placičky 1 větší bulva celeru 120 g
Vaječná omeleta
Vaječná omeleta s čerstvým pečivem a zeleninou je vynikající třeba na rychlou a přitom sytou večeři. Základem omelety jsou čerstvá vejce pokojové teploty. Potřebný čas: 10 minut Počet porcí: 1 Ingredience na vaječnou omeletu 3 velká čerstvá vejce sůl mletý
Bramborové placky
Pokud preferujete přílohy z brambor, pak bramborové placky jsou příjemnou změnou a skvěle se hodí například k různým masovým směsím, omáčkám i zelenině. Potřebný čas: 15 minut Počet porcí: 4 Ingredience na bramborové placky 1 velká brambora 65 g polohrubé
Placky z ovesných vloček
Připravte si snadný a zdravý pokrm. Placky z ovesných vloček můžete použít také jako přílohu, k salátu, nebo si je vzít do práce jen tak na svačinu. Potřebný čas: 25 minut + hodina namočení Počet porcí: 2 Ingredience na placky