Máte slabost pro marmeládu s čerstvým pečivem, chutnají vám třešně a preferujete domácí zásoby? Pak vám ve spíži nesmí chybět tato třešňová marmeláda. Potřebný čas: 50 minut + vypeckování třešní Počet porcí: – Ingredience na třešňovou marmeládu 750 g vypeckovaných
Švestková povidla
Není nad domácí výrobu z vlastních surovin. Máte k dispozici švestky? Pak neváhejte a udělejte si vlastní švestková povidla. Nejen v zimě se budou hodit! Potřebný čas:210 minut Počet porcí: 6 velkých sklenic Ingredience na švestková povidla 3 kg švestek
Rybízová marmeláda
Poctivá domácí rybízová marmeláda z červeného nebo černého rybízu je vynikající třeba na snídani s čerstvým pečivem. Hodí se ale také do rolád, dortů atd. Potřebný čas: 45 minut Počet porcí: – Ingredience receptu 1 kg červeného nebo černého rybízu