Vynikající a lahodná rybízová bublanina se šlehačkou, která ji dělá úžasně nadýchanou a vláčnou. Pokud máte čerstvý červený nebo černý rybíz, určitě zkuste. Potřebný čas: 55 minut Počet porcí: – Ingredience receptu 4 vejce 1 hrnek cukru krupice 1 smetana
Rybízová marmeláda
Poctivá domácí rybízová marmeláda z červeného nebo černého rybízu je vynikající třeba na snídani s čerstvým pečivem. Hodí se ale také do rolád, dortů atd. Potřebný čas: 45 minut Počet porcí: – Ingredience receptu 1 kg červeného nebo černého rybízu
Hrníčková bublanina s ovocem
Léto přináší také spoustu ovoce, takže hrníčková bublanina s ovocem je ideální variantou, jak mlsat o něco zdravěji a zpracovat ovoce třeba ze zahrady. Potřebný čas: 50 minut Počet porcí: – Ingredience receptu ovoce dle výběru 2 hrnky polohrubé mouky