Utopenci s cibulí, tak jako mnoho dalších lahůdek, jsou nejlepší domácí. Připravte si utopence sami podle tohoto receptu. Kvalitní uzenina je základ. Potřebný čas: 30 minut + 7 dnů na uležení Počet porcí: 8 – 1x 4 l sklenice Ingredience
Špekáčky na černém pivu
Rozhodně se nejedná o nejzdravější lahůdku, ale výjimečně nemohou špekáčky na černém pivu nikomu uškodit. Dejte si je s čerstvým pečivem nebo bramborami. Potřebný čas: 90 minut Počet porcí: 2 – 4 Ingredience receptu 6 – 8 špekáčků 2 cibule
Buřtguláš
Buřtguláš je nejlepší na chatě či na chalupě, udělaný v kotlíku. Pro jistotu kupte špekáčky místo buřtů, které nemusí obsahovat ani trochu masa! Pozor: Buřt nebo špekáček? Kdybychom žili v normálním státě, bylo by to jedno. Ze zákona musí mít