Výborné česnekové krutony, které si můžete jednoduše udělat i dopředu. Skvěle se hodí nejen do polévky, ale třeba i do římského salátu a dalších pokrmů. Potřebný čas: 20 minut Počet porcí: – Ingredience na česnekové krutony 3 – 4 stroužky
Játrové knedlíčky
Vylepšete polévku poctivou zavářkou. Udělejte si do ní domácí játrové knedlíčky, se kterými bude ještě lepší. Je to velice snadný recept, který stojí za to. Potřebný čas: 15 minut Počet porcí: – Ingredience receptu 150 g jater (drůbeží nebo vepřová)
Celestýnské nudle
Udělejte si do polévky domácí celestýnské nudle. Jejich příprava je snadná a polévka s takovými nudlemi získá ještě lepší chuť. Vyzkoušejte třeba do vývaru. Potřebný čas: 20 minut Počet porcí: – Ingredience receptu 2 vejce 250 ml mléka 150 g