Kapustové závitky plněné směsí mletého masa, pečené s rajčatovou omáčkou a podávané s vařenými bramborami jsou skvělou volbou na nedělní oběd i večeři. Potřebný čas: 60 minut Počet porcí: 6 Ingredience na kapustové závitky Závitky 1 hlávka kapusty (12 velkých
Dušená kapusta
Dušená kapusta je vynikající s pečeným i vařeným masem, spolu s bramborami, nebo třeba bramborovým knedlíkem. Kapusta má navíc dostatek užitečné vlákniny. Potřebný čas: 30 minut Počet porcí: 4 Ingredience na dušenou kapustu 1 středně velká hlávka kapusty vývar z
Krémová kapustová polévka
Další z mých oblíbených krémových polévek je z kapusty. Je skvělá s opečenou slaninou a čerstvým pečivem. Krémová kapustová polévka je zdravá i chutná! Potřebný čas: 40 minut Počet porcí: 4 Ingredience receptu 1 cibule 1 mrkev 1 silnější kolečko
Kapustové karbanátky
I když smažené, přece o něco málo zdravější. Kapustové karbanátky chutnaly nejen mně ještě víc, než karbanátky z mletého masa. Jsou hezky vláčné a chutné. Potřebný čas:90 minut Počet porcí: cca 15 karbanátků Ingredience receptu 1/2 hlávky kapusty (cca 450g)