Další z několika variant karbanátků. Tentokrát však ne z masa a ne smažené! Vyzkoušejte výborné pečené brokolicové karbanátky, které překvapí i masožrouty! Potřebný čas: 50 minut Počet porcí: 4 Ingredience na brokolicové karbanátky 350 g brokolice 150 g anglické slaniny
Karbanátky z ovesných vloček
Udělejte si tyto, o něco dietnější karbanátky z ovesných vloček. Kdyby vám připadaly přece jen moc zženštilé, můžete přidat podle chuti dobrou uzeninu. Potřebný čas: 35 minut Počet porcí: 4 Ingredience na ovesné karbanátky Karbanátky 200 g ovesných vloček 1
Pohankové karbanátky
Jedna ze zdravějších variant karbanátků je právě tato, z pohanky. Určitě zkuste, protože pohankové karbanátky s jogurtovo-česnekovým dipem nemají chybu. Potřebný čas: 40 minut Počet porcí: 4 Ingredience na pohankové karbanátky Karbanátky 200 g pohanky 600 ml zeleninového vývaru nebo
Vepřové karbanátky se sýrem
Máte po ruce vepřové maso a nějaký ten tvrdý sýr? Ideální záminka pro vepřové karbanátky se sýrem. K eidamu nebo goudě můžeme přidat také kousek nivy. Potřebný čas: 30 minut Počet porcí: 4 Ingredience na vepřové karbanátky se sýrem 600
Pečené květákové karbanátky
Připravte si pro změnu výborné pečené květákové karbanátky místo klasických smažených z mletého masa. Budete koukat, jak jsou dobré. A navíc zdravější! Potřebný čas: 40 minut Počet porcí: 4 Ingredience na pečené květákové karbanátky 1 květák 150 g šunkového salámu
Kapustové karbanátky
I když smažené, přece o něco málo zdravější. Kapustové karbanátky chutnaly nejen mně ještě víc, než karbanátky z mletého masa. Jsou hezky vláčné a chutné. Potřebný čas:90 minut Počet porcí: cca 15 karbanátků Ingredience receptu 1/2 hlávky kapusty (cca 450g)
Karbanátky z mletého masa
Karbanátky z mletého masa se hodí na oběd i večeři a poradí si s nimi každý. Potřebný čas: 30 minut Počet porcí: 2 Ingredience receptu 300 g mletého masa (pořádně vychlazené) 1 vejce 30 g strouhaného parmezánu 3 stroužky česneku