Připravte si výborný segedínský guláš podle vyzkoušeného receptu a nejlépe s domácím houskovým knedlíkem. Potřebný čas: 90 minut Počet porcí: 4 Ingredience receptu 1 větší cibule 2 lžíce červené pálivé papriky 500 g vepřového masa, nejlépe vepřové plecko 1 kg
Italské špenátové rizoto s kuřecím masem
To české rizoto zná jistě každý, ale už jste měli italské špenátové rizoto s kuřecím masem tak, jak by mělo být? Potřebný čas: 30 minut Počet porcí: 2 Ingredience receptu Risotto – základ 150 g rýže na risotto (Arborio) 30
Mexická směs s kuřecím masem
Tato mexická směs s kuřecím masem je vynikající podávaná s načesnekovanou topinkou, do které se šťáva hezky nasaje. Potřebný čas: 30 minut Počet porcí: 4 Ingredience receptu 500 g kuřecích prsou 1 červená paprika 1 plechovka rajčat v celku 1
Koprová omáčka
Koprová omáčka (koprovka) není snad nikomu cizí. Pokud patříte mezi její příznivce, zkuste ji třeba se ztraceným vejcem a novými bramborami se zálivkou. Potřebný čas: 90 minut Počet porcí: 4 Ingredience receptu Koprová omáčka 150 g másla 3 rovné lžíce
Vepřové kousky na smetaně
Vepřové kousky na smetaně z plece jsou vhodné na oběd i večeři. Nic speciálního, ale lahodné a snadné. Potřebný čas: 40 minut Počet porcí: 2 Ingredience receptu 300 g vepřové plece 3 stroužky česneku olivový olej 0,5 l vývaru 200
Špagety carbonara
Snadné, rychlé, chutné a syté špagety carbonara zná snad každý. Zvládnete je za chvíli k obědu či na večeři. Potřebný čas: 20 minut Počet porcí: 2 Ingredience receptu 120 g slaniny nebo pancetty v celku (asi 1 cm silný plátek)
Frittata se špenátem, ricottou a kuřecím masem
Frittata (fritáta) je tradiční italský pokrm. Udělejte si italskou omeletu i vy doma a zkuste Frittatu se špenátem, ricottou a kuřecím masem. Potřebný čas: 60 minut Počet porcí: 4 Ingredience receptu 6 – 7 středně velkých vajec 400 g čerstvého