Jeden z mnoha receptů, jak si udělat řízek trochu jinak, než v trojobalu. Zkuste vepřové řízky naruby s bramborovou kaší, nebo s vařenými bramborami. Potřebný čas: 60 minut Počet porcí: 4 Ingredience receptu 4 plátky vepřové kýty nebo kotlety sůl
Holandský řízek
Je to takový příbuzný karbanátků z mletého masa. Holandský řízek je jednoduchý a rychlý, nejlepší asi s bramborovou kaší. Opravdu snadný recept pro každého. Potřebný čas: 25 minut Počet porcí: 4 Ingredience receptu 400 g mletého vepřového masa 100 g
Sekaná z mletého masa
Známý recept, přesto však může být domácí sekaná z mletého masa celkem nuda nebo, pokud si s ní trochu pohrajete, dobrota, na které si dobře pochutnáte. Potřebný čas: 90 minut Počet porcí: 4 – 6 Ingredience receptu 2 lžíce olivového
Rajská omáčka s vepřovým masem
Kdo by neznal rajskou!? Podle tohoto receptu se povede lahodná rajská omáčka s vepřovým masem i vám. Dopřejte si dobrou omáčku třeba dnes. Potřebný čas: 120 minut Počet porcí: 4 Ingredience receptu 600 g vepřové plece 1 větší cibule 1
Karbanátky z mletého masa
Karbanátky z mletého masa se hodí na oběd i večeři a poradí si s nimi každý. Potřebný čas: 30 minut Počet porcí: 2 Ingredience receptu 300 g mletého masa (pořádně vychlazené) 1 vejce 30 g strouhaného parmezánu 3 stroužky česneku
Domácí hamburger
U pořadného hamburgeru je zásadní čerstvost a kvalita ingrediencí. Udělejte si domácí hamburger, který se s těmi jinými nedá porovnávat. Potřebný čas: 30 minut Počet porcí: 2 Ingredience receptu 300 g mletého masa sůl čerstvě mletý pepř bylinkové máslo s
Vepřové kousky s rýží
Nevíte, co si počít s vepřovou plecí? Tak si připravte jednoduše vepřové kousky s rýží. Potřebný čas: 30 minut Počet porcí: 2 Ingredience receptu 300 g vepřové plece 1 střední cibule kousek másla olej 0,5 l vývaru 1 lžíce sójové
Segedínský guláš
Připravte si výborný segedínský guláš podle vyzkoušeného receptu a nejlépe s domácím houskovým knedlíkem. Potřebný čas: 90 minut Počet porcí: 4 Ingredience receptu 1 větší cibule 2 lžíce červené pálivé papriky 500 g vepřového masa, nejlépe vepřové plecko 1 kg
Vepřové kousky na smetaně
Vepřové kousky na smetaně z plece jsou vhodné na oběd i večeři. Nic speciálního, ale lahodné a snadné. Potřebný čas: 40 minut Počet porcí: 2 Ingredience receptu 300 g vepřové plece 3 stroužky česneku olivový olej 0,5 l vývaru 200