Známý způsob, jak si z fazolí udělat dobrou a vydatnou večeři. Bretaňské fazole jsem už dlouho neměla a fakt jsem si na nich pochutnala. Podáváme s párkem. Potřebný čas: 10 minut Počet porcí: – Ingredience na bretaňské fazole 400 g
Pečené květákové karbanátky
Připravte si pro změnu výborné pečené květákové karbanátky místo klasických smažených z mletého masa. Budete koukat, jak jsou dobré. A navíc zdravější! Potřebný čas: 40 minut Počet porcí: 4 Ingredience na pečené květákové karbanátky 1 květák 150 g šunkového salámu
Zapečené vepřové kotlety se šlehačkou
Pokud doma máte vepřovou kotletu a nevíte, jak s ní naložit, pak zkuste zapečené vepřové kotlety se šlehačkou a bramborami. Šlehačka zde má velké kouzlo. Potřebný čas: 60 minut Počet porcí: 4 Ingredience na zapečené vepřové kotlety se šlehačkou 4
Gnocchi se špenátem
Připravte si snadnou a zdravou večeři, ale klidně i oběd. Bramborové gnocchi se špenátem jsou rychlé na přípravu a chuťově nemají chybu. Vyzkoušejte je. Potřebný čas: 35 minut Počet porcí: 4 Ingredience na gnocchi se špenátem bramborové noky viz recept
Hovězí roštěná s cibulovou omáčkou
Takto připravená, výborná hovězí roštěná s cibulovou omáčkou a vařenými nebo opékanými bramborami se na stole neztratí ani při slavnostnější příležitosti. Potřebný čas: 40 minut Počet porcí: 4 Ingredience na hovězí roštěnou s cibulovou omáčkou 700 g hovězí roštěné sůl
Vepřová plec na smetaně
Pokud nemáte zrovna divočejší chutě a chystáte se udělat něco na oběd nebo večeři, vepřová plec na smetaně s houskovým knedlíkem by mohla být dobrou volbou. Potřebný čas: 55 minut Počet porcí: 4 Ingredience na vepřovou plec na smetaně 500
Hovězí na houbách
Máte rádi hovězí maso, houby a houbařská sezóna je v plném proudu? Pak recept na hovězí na houbách je přesně pro vás. Udělejte si vynikající nedělní oběd. Potřebný čas: 100 minut Počet porcí: 4 Ingredience na hovězí na houbách 750
Houbové rizoto
Připravte si rychlou a dobrou večeři například po úspěšném houbaření. Není nad houbové rizoto z čerstvých hub, ale ani ze sušených není vůbec špatné. Potřebný čas: 35 minut Počet porcí: 4 Ingredience na houbové rizoto 1 hrst sušených hub (případně
Kynuté meruňkové knedlíky
Zbožňujete meruňky a jste na sladké? Pak si rozhodně musíte udělat kynuté meruňkové knedlíky posypané tvarohem, cukrem a přelité rozpuštěným máslem. Hmmm! Potřebný čas: 60 minut Počet porcí: 4 Ingredience na kynuté meruňkové knedlíky Kynuté těsto 500 g polohrubé mouky
Hovězí po burgundsku
Tradiční jídlo francouzské kuchyně z hovězího masa, které se připravuje dlouhým dušením. Hovězí po burgundsku (Boeuf bourguignon) si rozhodně udělejte. Potřebný čas: 120 minut Počet porcí: 4 Ingredience na hovězí po burgundsku 600 g hovězího zadního 6 cibulí 3 mrkve