Fazolky na slanině jsou vynikající jako zeleninová příloha, ale také jen tak samotné, například s čerstvým pečivem. Zkuste tento snadný recept. Potřebný čas: 25 minut Počet porcí: 2 – 4 Ingredience na fazolky na slanině 500 g zelených fazolových lusků
Vepřová játrová omáčka
Pokud máte vepřová játra, pak taková vepřová játrová omáčka s rýží nebo knedlíkem je skvělou volbou na dnešní oběd či večeři. Zkuste tento recept. Potřebný čas: 50 minut Počet porcí: 4 Ingredience na játrovou omáčku 600 g vepřových jater 100
Vepřové kotlety na smetaně
Známý a jednoduchý způsob, jak na vepřové kotlety na smetaně, navíc s kapary. Podáváme například s rýží, nebo vařenými bramborami. Určitě recept zkuste. Potřebný čas: 35 minut Počet porcí: 4 Ingredience na vepřové kotlety na smetaně 4 vepřové kotlety sůl
Vepřová plec na smetaně
Pokud nemáte zrovna divočejší chutě a chystáte se udělat něco na oběd nebo večeři, vepřová plec na smetaně s houskovým knedlíkem by mohla být dobrou volbou. Potřebný čas: 55 minut Počet porcí: 4 Ingredience na vepřovou plec na smetaně 500
Hovězí na houbách
Máte rádi hovězí maso, houby a houbařská sezóna je v plném proudu? Pak recept na hovězí na houbách je přesně pro vás. Udělejte si vynikající nedělní oběd. Potřebný čas: 100 minut Počet porcí: 4 Ingredience na hovězí na houbách 750
Hovězí po burgundsku
Tradiční jídlo francouzské kuchyně z hovězího masa, které se připravuje dlouhým dušením. Hovězí po burgundsku (Boeuf bourguignon) si rozhodně udělejte. Potřebný čas: 120 minut Počet porcí: 4 Ingredience na hovězí po burgundsku 600 g hovězího zadního 6 cibulí 3 mrkve
Dušená mrkev
Prostě klasika. Mrkev je velice zdravá, a když ji připravíte podle svých chutí, tak i výborná. Běžně se dělá dušená mrkev s vepřovým masem a bramborami. Potřebný čas: 30 minut Počet porcí: 2 – 4 Ingredience na dušenou mrkev 500
Vepřová plec na paprice
Pokud máte vepřovou plec, smetanu na vaření a další obvyklé ingredience, pak je vepřová plec na paprice dobrou volbou na snadný a skvělý oběd či večeři. Potřebný čas: 60 minut Počet porcí: 4 Ingredience na vepřovou plec na paprice 600
Dušená kapusta
Dušená kapusta je vynikající s pečeným i vařeným masem, spolu s bramborami, nebo třeba bramborovým knedlíkem. Kapusta má navíc dostatek užitečné vlákniny. Potřebný čas: 30 minut Počet porcí: 4 Ingredience na dušenou kapustu 1 středně velká hlávka kapusty vývar z
Hovězí líčka na červeném víně
Opravdová dobrota, která si zaslouží vaši pozornost. Připravte si hovězí líčka na červeném víně právě podle tohoto receptu. Jsou skvělé s bramborovou kaší. Potřebný čas: 90 minut Počet porcí: 4 Ingredience receptu 1 plátek másla olej 500 g hovězích líček